HCI Portfolio | Niels van der Wal

Een greep uit wat er mogelijk is met Human Computer Interaction

Wearables | Reflectie

MIJN ERVARING

Ik weet nog niet zeker wat voor rol wearables gaan spelen in de toekomst, al denk ik wel dat er veel potentie voor is. Het feit dat een smartphone al zo succesvol is geworden geeft eigenlijk al genoeg aan.

Daarnaast vond ik het stoeien met de Arduino zo ontzettend leuk, dat ik er zelf ook maar eentje besteld heb! Ik heb gekozen voor de starterskit van Arduino zelf om het project een beetje te sponsoren. Ook verwacht ik dat het stoeien met de Arduino ook veel zal helpen tijdens de komende labweken.

-edit- 12 juni 2016

Ik heb er zeker iets aan gehad tijdens de labweken. Op het moment heb ik het voor elkaar gekregen om een robot aan te sturen via Arduino en te laten reageren op stem commando’s!

 

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 HCI Portfolio | Niels van der Wal

Thema door Anders Norén