De perfecte foto

 

“Wie ben ik op deze foto vraag je?” Die jongen voorin met dat blauwe strikje en die vreemde muts op zijn hoofd, dat ben ik. Mijn naam is Niels van der Wal. Nu vraag je je vast ook af waarom ik deze foto op mijn portfolio zet? Normale mensen zouden een representatieve foto plaatsen waarin ze op hun best staan. Nou ik niet, want dit is naar mijn idee de perfecte foto. Niet alleen is deze foto classy, maar het laat ook in één oogopslag zien wat ik belangrijk vind: gezelligheid en humor.

Daarnaast ben ik ook nog wel serieus hoor, begrijp me niet verkeerd! Daarom raad ik je aan om verder te lezen in dit portfolio. Hierin staan allemaal leuke projecten die ik heb uitgevoerd in de trant van mijn opleiding: CMD (Communicatie & Multimedia Design). Voor mijn studie zijn we namelijk bezig geweest met een blok vol leuke en leerzame projecten.

“Wat ik verwacht van dit blok?” Dat werd mij enige tijd geleden gevraagd. Ik verwacht dat de komende periode ontzettend leerzaam gaat worden en dat ik qua technische vaardigheden enorme sprongen ga maken. Ook verwacht ik dat de HCI labweken ontzettend interessant en leuk gaan worden.

Ook werd mij gevraagd: “wat wil je leren?” Zoveel mogelijk! Dat is tijdens de komende periode mijn motto. Lees in het portfolio meer over wat ik allemaal geleerd heb.